Hallo blog lezers,

Door melek-taus op dinsdag 27 januari 2015 23:15 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 3.312

Op Tweakers ga ik door onder de naam melek-taus, ik ben 31 jaar en werkzaam als TSD bij een groot computer bedrijf. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het oplossen van technische problemen en het onderhouden van contacten met klanten. Voor mijn werk moet ik op de hoogte blijven van de nieuwste technische snufjes vooral op het computer gebied.

Door mijn achtergrond ben ik zoals sommigen van jullie misschien al weten vorig jaar begonnen met het schrijven van reviews. In wezen heeft Foritain mij aangestoken, waardoor ik nu een hobby erbij heb en ook een heel stuk meer karma voor deze blog.

Middels mijn reviews probeer ik producten aan hand van mijn eisen te beoordelen en in kaart te brengen. Aan hand van veel foto's probeer ik objectief maar ook met mijn mening erbij het product te bespreken, ongeacht goede of negatieve punten. Ik probeer niet al teveel op de technische aspecten van een product in te gaan, maar vermeld meer de ervaring van een veel eisende gebruiker. Ik ben iemand die een mooi design weet te waarderen en aan hand van foto's probeer ik dit ook in beeld te brengen door het product vanuit alle oogpunten te laten zien. Zelf vind ik het namelijk ook erg belangrijk om het product eerst goed te zien voor ik het zou kopen. Doordat er veel op internet wordt gekocht missen we dit stuk en dat probeer ik ook deels met mijn reviews goed te maken.
Mijn interesses liggen erg breed waardoor ik ook over alles kennis probeer te vergaren en dit ook probeer te delen.Mijn kennis over het product probeer ik dus middels mijn reviews te delen, maar ook probeer ik kennis over het product te vergaren en dit in de review te gebruiken.

Met deze blog wil ik onder andere gaan schrijven over producten die niet in de pricewatch staan. Verder is het ook mijn bedoeling in deze blog mijzelf een beetje kwijt te kunnen. Ik maak immers ook genoeg mee, of ik interessant genoeg ben om jullie aandacht te houden zullen we nog zien. Verder ga ik ook niet beloven deze blog wekelijks bij te houden, ik heb immers ook een leven naast het internet. Denk ik.

Ik hoop een beetje jullie interesse te hebben gewekt en binnenkort zullen jullie een blog van mij voorbij zien komen.

Volgende: Review: Banggood Cherry MX O-rings 11-'15 Review: Banggood Cherry MX O-rings

Reacties


Door Tweakers user karimmm, dinsdag 27 januari 2015 23:24

Succes, looking forward! :)

Door Tweakers user Foritain, woensdag 28 januari 2015 00:27

Write review you must.

Go Padawan Go! :D

Door Tweakers user -RetroX-, woensdag 28 januari 2015 07:42

In wezen heeft Foritain mij aangestoken
Leugens! Er staat geen voedsel in je post. :+

Door Tweakers user melek-taus, woensdag 28 januari 2015 10:16

Ik moet allereerst maar eens doorhebben hoe Tweakblogs werkt. Maar bedankt voor de reacties. Heb een broodje pindakaas met chocopasta liggen als je wil?

Door Tweakers user GoT, woensdag 28 januari 2015 11:56

"Mijn werk bestaat voornamelijk uit het oplossen van technische problemen en het onderhouden van contacten met klanten"
NOFI: Maar is dit niet een beschrijving voor: helpdesk ?

Door Tweakers user melek-taus, woensdag 28 januari 2015 12:14

Ik maak inderdaad deel uit van een helpdesk, maar onze helpdesk is meer een technische ondersteuning.
Mijn werkzaamheden zijn echter gelukkig meer dan alleen contact met klanten, zo onderhoud ik ook contacten met partners en geef ik instructies en ben ik verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden.
Helpdesk is een te kort woord voor de werkzaamheden die wij hier hebben en deze benaming wordt ook veelal als negatief beschouwd.

Door Tweakers user redbullet, woensdag 28 januari 2015 13:41

melek-taus schreef op woensdag 28 januari 2015 @ 10:16:
Ik moet allereerst maar eens doorhebben hoe Tweakblogs werkt. Maar bedankt voor de reacties. Heb een broodje pindakaas met chocopasta liggen als je wil?
whut broodje pindakaas met chocopastra? :P

Reageren is niet meer mogelijk